Pantofi de Protectie

Pantofi de Protectie

Doresti pantofi de protectie de calitate la pret mic? Iti prezentam mai jos toata gama noastra de pantofi de protectie cu bombeu metalic sau din compozit, pantofi de lucru fara bombeu metalic, categoria O1 sau O2. Nu rata nici ofertele sau reducerile de pret la pantofi pentru o protectie optima la locul de munca !!!

Comparare Produse (0)

pantofi de protectie, bombeu fibra de sticla, lamela kevlar, s3, ESD, SRC

PANTOFI DOZERLOW S3 ESD SRC

rating

196,35 lei Fara TVA: 165,00 lei

- pantofi de protecție cu bombeu din fibră de sticlă și lamelă antiperforație din Kevlar; - fără elemente metalice; - MATERIAL: nubuc, texil; - CULOARE: negru; - TALPĂ: PU/PU; - S..

pantofi de protectie, bombeu compozit, lamela kevlar, s1p, SRC

PANTOFI GRINDLOW S1P SRC

rating

148,75 lei Fara TVA: 125,00 lei

Pantofi de protectia muncii in conformitate cu standardul EN 20345. - bombeu din compozit si lamela antiperforatie din Kevlar; - fete din piele nubuc de bovina si talpa din poliure..

pantofi de protectie, bombeu fibra de sticla, lamela kevlar, s3, SRC, piele hidrofobizata

PANTOFI HOBARTLOW S3 SRC

rating

208,25 lei Fara TVA: 175,00 lei

- pantofi de protecție cu bombeu din fibră de sticlă, lamelă antiperforație din Kevlar si piele hidrofobizată; - fără elemente metalice; - MATERIAL: piele de bovină, textil; - CULO..

pantofi de protectie, bombeu compozit, s1

PANTOFI TANGERLOW S1

rating

173,74 lei Fara TVA: 146,00 lei

- pantofi de protecție cu bombeu din compozit; - fără elemente metalice; - MATERIAL: microfibră, texil; - CULOARE: negru-albastru; - TALPĂ: PU/PU; - STANDARD: EN 20345; - MĂRIME: 3..

pantofi de protectie, bombeu fibra de sticla, lamela kevlar, s1p, ESD, SRC

PANTOFI VERNOR S1P ESD SRC

rating

205,87 lei Fara TVA: 173,00 lei

- pantofi de protecție cu bombeu din fibră de sticlă și lamelă antiperforație din Kevlar; - fără elemente metalice; - MATERIAL: microfibră, texil; - CULOARE: negru-verde; - TALPĂ:..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)